Side Area Logo
Náš výběr šperků
Jemná HolubiceHolubice a ZrnoZvědavá OrliceHolubice a Zrno
Získej meditaci zdarma
Sleduj nás:
Zpět nahoru

Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.probudsveja.cz, Růžena Nekudová, uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů.

Chráníme vaše data

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečena proti jakémukoli zneužití. Tato data uchováváme na serverech firmy FastComet Inc. s maximálním zabezpečením a šifrováním, takže nemůže dojít k jejich neoprávněnému získání třetí stranou.

Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu jsou naprosto důvěrná a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky, případně k vlastním marketingovým aktivitám. Osobní údaje jsou uchovávány do okamžiku, kdy jsou na žádost odstraněny.

Na žádost zákazníka (např. emailem, písemně apod.) budou osobní údaje z databáze vymazány a ProbudSveJa.cz je nadále nebude zpracovávat.

Kontaktní adresa:
Růžena Nekudová
158 East Hill
London
SW18 2HF
United Kingdom

Emailová adresa: podpora(zavináč)probudsveja.cz

Možnosti odhlášení ze zasílání novinkový emailů (odstranění adresy z databáze)
v každé emailové zprávě naleznete odkaz “zrušit zasílání newsletterů” po kliknutí na tento odkaz a potvrzení bude váš e-mail vyřazen z databáze
v nastavení svého účtu můžete zrušit zasílání novinkových e-mailů
zašlete žádost na email podpora(zavináč)probudsveja.cz a váš email bude vyřazen z databáze.
Možnosti odstranění osobních údajů
v případě, že máte zájem o odstranění veškerých osobních údajů, kontaktujte nás na emailu podpora(zavináč)probudsveja.cz s touto žádosti. Neprodleně odstraníme všechny osobní či citlivé údaje.

Cookies

Naše stránky www.probudsveja.cz používají tzv. cookies, aby naše nabídka byla pro vás relevantní, zajímavá a uživatelsky příjemná. Cookies jsou male textové soubory, které jsou uloženy ve vašem počítači, chytrém telefonu či jiném zařízení a které jsou užívány ve Vašem prohlížeči. Užíváme převážně tzv. „session cookies“. Takové cookies jsou smazány ihned, jakmile ukončíte návštěvu našich stránek. Cookies nejsou nikterak škodlivé pro Vaše zařízení ani pro jeho software. Jako uživatel můžete vypnout či omezit možnost užívání cookies ve Vašem prohlížeči. Nicméně pokud tak učiníte, nebudete moci využívat všech funkcí, které nabízí naše stránky www.probudsveja.cz.

 

You don't have permission to register